GREENWAY TEAM  е спортен клуб създаден от Сдружение “Зелен път”. Клубът подготвя професионални състезатели, развива детско юношеския спорт и предоставя тренировки на желаещите да спортуват и/или да придобият дадени умения. Вече 10 години предоставяме професионално обучение за деца и възрастни.

GREENWAY TEAM подготвя и участва в състезания в спортовете - колоездене, плуване, триатлон, в различните им дисциплини. Клубът е член на Български колоездачен съюз от 2013 г.

Разполагайки с екип от професионалисти в областта на колоезденето, бягането, плуването, кондиционните тренировки, кинезитерапията и спортното хранене се стремим да откриваме и развиваме млади таланти в спорта.

Използвайки съвременна методика на тренировъчния процес имаме за цел да откликнем на конкуренцията в бранша и да постигаме високи спортни резултати.

GREENWAY предлага обучения по колоездене за деца, създаването и развиването на любов към спорта, здравословния и активен начин на живот. Стремим се да развиваме качества като координация, внимание, гъвкавост, бързина и сила, и да ги доближаваме до природата и естествените радости от игри на открито и приключения.

Услугите на GREEN WAY, могат да бъдат ползвани и включвани в програмата на детски градини, училища, детски занимални и др. Научете повече на www.greenwayteam.bg

Следейки тенденциите в бързо развиващата се спортна сфера, нашият мениджмънт е насочен към повишаване конкурентоспособността на клуба, привличане и задържане на спонсори и партньори в дългогодишен план, задоволяване на интересите на състезателите на клуба. Научете повече на www.greenwayteam.bg