GREENWAY TEAM  е спортен клуб създаден от Сдружение “Зелен път”. Клубът подготвя професионални състезатели, развива детско юношеския спорт и предоставя тренировки на желаещите да спортуват и/или да придобият дадени умения. 

GREENWAY TEAM подготвя и участва в състезания в спортовете - колоездене, бягане, плуване, триатлон, в различните им дисциплини. Клубът е член на Български колоездачен съюз от 2013 г.

Разполагайки с екип от професионалисти в областта на колоезденето, бягането, плуването, индивидуалните тренировките, кинезитерапията и спортното хранене се стремим да откриваме и развиваме млади таланти в спорта.

Използвайки съвременна методика на тренировъчния процес имаме за цел да откликнем на конкуренцията в бранша и да постигаме високи спортни резултати.

Следейки тенденциите в бързо развиващата се спортна сфера, нашият мениджмънт е насочен към повишаване конкурентоспособността на клуба, привличане и задържане на спонсори и партньори в дългогодишен план, задоволяване на интересите на състезателите на клуба. Научете повече на www.greenwayteam.bg