С повече от 10 години доказан опит, СК GREENWAY става водещ клуб в началното обучение по колоездене, насочвайки своето внимание в методиката и тънкостите при придобиване на основните умения за каране на велосипед без значение от възрастта на обучаващия се.

Услугата се предоставя за физически лица, детски градини, учебни заведения, детски занимални и фирми.

График

 

*С предварително записване!

Цени и такси

Еднократна тренировка - 40,00 лева / час.

За детски градини, учебни заведения, детски занимални и фирми, моля свържете се с нас за допълнителна информация.

Задължителна екипировка:

  • Изправен велосипед
  • Каска

*Посочените цени не включват екипировка! Възможност за предоставяне на екипировка под наем!

Цена за екипировка под наем - 10,00 лв./комплект велосипед и каска/.

НИВО 1 / Научи се да караш колело

Ниво 1 е насочено за възраст над 2 години (без горна граница във възрастта), които не могат да карат велосипед. То се фокусира върху грубите двигателни умения и баланса върху велосипеда. Участниците се учат как да се плъзгат, тръгват и да спират, да маневрират и да завиват. Основната цел е да се придобият уменията при придвижване, тръгване и спиране, за да им даде възможност да карат сами безопасно и уверено след приключване на нивото.

НИВО 2 / Подобри своите умения

Ниво 2 е насочено за възраст над 4 години, като продължава развиването на двигателните умения, баланса и координацията. В това ниво се доразвива и усъвършенства тръгването, спирането, маневрирането и завоите. Тук започва изучаването на правилната стойка при каране на велосипед, преминаването през различни препятствия и превключването на скоростите. Изкуството на карането на велосипед зависи от затвърждаване на умението за баланс и контрол, и обединяването на всички нови умения.

НИВО 3 / Безопасно придвижване в градска среда

Ниво 3 е насочено за възраст над 5 години. И в това ниво продължава развиването на двигателните умения, както и усъвършенстването на уменията за тръгване, спиране, маневриране, завиване, преминаване през различни препятствия, превключване на скорости и други. Това ниво е предназначено за придобиване на умения за безопасно придвижване в градска среда. Изучават се задължителната екипировка, основната пътна маркировка, правилата за движение и правилната сигнализация.

НИВО 4 / Поддръжка на велосипеда

Ниво 4 е насочено за възраст над 11 години. Основната цел на това ниво е опознаването на велосипеда и придобиване на основни умения за поддръжката и настройката на своите велосипеди.

уроци по колоездене за деца, тренировки по колоездене за деца, научи се да караш колело, начално обучение по колоездене